Saye Derneği Yardım Faaliyetlerine Başladı

SAYE DERNEĞİ YARDIM FAALİYETLERİNE BAŞLADI

Yurt içi ve yurt dışında, insanlığın yararına olan her türlü faaliyeti desteklemek amacıyla kurulan SAYE Derneği, 2021 yılı Ramazan ayı itibariyle başladı.
Yardıma muhtaç öğrenci, şehit aileleri, fakir, engelli, yaşlı, kimsesiz ve mağdur insanlara ayni nakdi, tıbbi ve eğitim yardımında bulunmak amacıyla adeta bir seferberlik ruhu ile çalışmayı amaçladıklarını dile getiren SAYE Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet DOĞAN, derneğin amaç edindiği hizmetlerin herkesin yararına açık olduğunu sözlerine ekledi. ‘En yakınımızdan işe başlamak’ prensibi ile hareket ettiklerini söyleyen DOĞAN;
“Özellikle yakın çevremizden, ilimizden, ülkemizden başlamak suretiyle tüm dünyadaki İslam coğrafyasında mağdur ve mazlum kardeşlerimize ulaşmak istiyoruz. Hizmetlerimiz belli bir yöre veya kitle ile sınırlı değildir. Elbette bir anda tüm kardeşlerimize ulaşmak mümkün değildir. Gücümüz nisbetinde en çok ihtiyaç duyulan husus ne ise ona odaklanarak hayırseverlerimizin de desteğiyle kanayan yaralarımıza merhem olmaya çalışmaktır. Ülkemizde de özellikle içinde bulunduğumuz Ramazan ayını da fırsat bilerek ihtiyaç sahiplerine gıda çeklerimizi ve gıda kolilerimizi gönüllü arkadaşlarımızla birlikte ulaştırıyoruz. Yurt dışında da Afrika ve Asya ülkelerinde bulunan kardeşlerimize yine gıda kolisi ve iftar yemeği veriyoruz. Hayırseverlerimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu vesileyle hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyorum.”