Biz Bize Yeteriz Türkiyem

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM !
Tüm dünyayı tesiri altına alan Kovid-19 hastalığı giderek yaygınlaşıyor ve can almaya devam ediyor.
İnsanlığın karşı karşıya kaldığı bu salgının ve etkilerinin üstesinden gelebilmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yürütülen çalışmalarla çok sayıda tedbir hayata geçirildi.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kararlı bir şekilde yürütülen bu mücadelenin başarıya ulaşması, hiç kuşkusuz bizlerin bilinçli ve sıkı bir şekilde tedbirlere uymamızla mümkündür.
Tüm bu tedbirleri titizlikle uyguladığımızda Allah’ın (cc) yardım ve inayetiyle millet olarak inşallah en kısa sürede bu meselenin üstesinden gelebileceğimize inanıyoruz.
Bu anlamda çok daha fazla fedakârlık yapmamız gereken bir süreçten geçtiğimizin idrakiyle bizler de Farukiye Vakfı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülük ettiği ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ adıyla yürütülen Milli Dayanışma Kampanyasına tüm kardeşlerimizle birlikte destek veriyoruz.
Ayrıca Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Vakfımıza iletilen ve tüm paydaşların katılımının destek olması talep edilen yazıya istinaden aşağıda belirtilen Vakıf Katılım Bankası Ankara Kurumsal Şubesi nezdinde açılan hesap numarasına da Vakfımızca katkı sağlanacaktır.
Tüm kardeşlerimizi İmkânları nisbetinde bu dayanışmaya destek olmaya davet ediyoruz.
İnanıyoruz ki bu sıkıntılı günleri, aziz milletimizin ortaya koyduğu birlik, dayanışma ruhu ve Allah'ın lûtfu keremi ile çok daha hızlı atlatacağız ve bu süreçten Devlet ve Millet olarak güçlenerek çıkacağız.
Bu vesileyle salgın hastalık nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Farukiye Vakfı