Farukiye Vakfı?ndan Mültecilere Gıda Yardımı

Ülkelerinde devam eden savaşlar ve yoksulluklar nedeniyle göç ederek ülkemize sığınan ihtiyaç sahibi yüzlerce Afgan ve Suriyeli mülteci kardeşimize Ramazan ayı münasebetiyle gıda paketi ve alışveriş çeki dağıtıldı.

 

Farukiye Vakfı ile Ankara Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünün organizasyonu ile yapılan çalışmalar kapsamında önceden tespit edilen yüzlerce Afgan ve Suriyeli aileye yapılan gıda ve alışveriş çeki dağıtım faaliyetlerine Farukiye Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yalçın da katıldı.

2011 yılından bu yana mülteci kardeşlerimize ve çevremizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek vermeye devam ettiklerini ifade eden Farukiye Vakfı Başkanı Muzaffer Yalçın:

“Farukiye Vakfı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve mağdur mülteci kardeşlerimize hayırsever bağışçılarımızın vakfımıza yaptıkları katkılarla imkânlarımız ölçüsünde destek vermeye devam ediyoruz. Bilhassa rahmet ve bereket ayı Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunmak için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında da Ankara Valiliği İl Göç İdaresi ile koordinasyon içerisinde önceden tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda kolilerini ve alışveriş çeklerini teslim ettik, etmeye de devam edeceğiz.

Bizlere bu hizmetleri yerine getirmeye muvaffak kılan Rabbim’e hamd ediyorum. Ayni ve nakdi destekleriyle bu hizmete vesile olan bağışçılarımıza ve gönüllülük usulüyle çalışmalarımıza destek veren kardeşlerime teşekkür ediyorum. Devletimizin ve hayır kurumlarımızın şefkat ve merhamet eli her zaman onların yanında olacaktır.” ifadelerini kullandı.